Jeanette Hamster nieuwe partner Chasse Executive Search

By in ,
Jeanette Hamster nieuwe partner Chasse Executive Search

Jeanette Hamster (50) is per 1 oktober 2023 partner bij Chasse Executive Search. Daarmee is zij de nieuwste partner van het in 2008 opgerichte kantoor.

Voorheen was Jeanette werkzaam bij Schiphol Group, Shell en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Ook werkte ze diverse jaren in het buitenland, waaronder voor het internationaal strategisch communicatie adviesbureau Hill + Knowlton Strategies in Brussel, Moskou en Abu Dhabi. Jeanette startte haar loopbaan eind jaren ’90 bij de NAVO in Brussel


Jeanette Hamster: “De publieke en private sector staan voor grote uitdagingen. Het Chasse Executive Search team staat bekend om de vakkundige bijdrage die het levert aan het diverser en slagvaardiger maken van besturen en management teams én om het plezier dat ze hebben met hun klanten, kandidaten en elkaar. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en zie ik ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s de toppositie die dit kantoor bekleedt in de Nederlandse headhuntersmarkt verder uit te bouwen.


Monique de Vos, oprichter van Chasse: “Met de komst van Jeanette onderstrepen we onze focus op zowel de publieke als private sector. Haar ervaring op het gebied van strategische communicatie, reputatie- en verandermanagement, zowel in de publieke als private sector versterkt én verrijkt het team van Chasse.