Directeur-bestuurder (CFO) – WonenBreburg

Functie: Directeur-bestuurder (CFO)
Opdrachtgever: WonenBreburg
Solliciteren tot: 05/05/2024
Download het volledig functieprofiel

Voor WonenBreburg zoekt Chasse Executive Search de nieuwe:

Directeur-Bestuurder (CFO)
‘Stevige financial, leider, persoonlijkheid en boegbeeld met executiekracht en een hart voor de volkshuisvesting.’

WonenBreburg
WonenBreburg (www.wonenbreburg.nl) biedt dagelijks een thuis aan huurders in Breda en Tilburg, nu en in de toekomst. De wereld verandert en daar past WonenBreburg steeds haar rol en bijdrage op aan. Alle huurders zijn divers en uniek maar zij hebben één ding gemeen: op basis van inkomen hebben zij een beperkte(re) kans op de woningmarkt. WonenBreburg werkt iedere dag aan voldoende betaalbare woningen en aan het realiseren van kwalitatief goede, duurzame, comfortabele en veilige woningen. WonenBreburg staat voor het verlenen van een goede dienstverlening.

WonenBreburg is in circa 60 wijken actief in Tilburg en Breda en huisvest ruim 40.000 mensen in haar woningen. In Tilburg en Breda staan circa 27.000 WonenBreburg-woningen. Bij WonenBreburg werken circa 350 medewerkers. Zij werken aan verhuur, verkoop, beheer en onderhoud van de woningen.

Directeur-bestuurder (CFO)
De directeur-bestuurder (CFO) van WonenBreburg is samen met zijn/haar twee collega-bestuurders belast met de algemene dagelijkse leiding van WonenBreburg. Hij/zij draagt de visie van WonenBreburg uit op haar bijdrage aan haar doelgroepen, de maatschappij en de eigen organisatie en verankert deze in de organisatie.

De directeur-bestuurder (CFO) geeft samen met de andere twee bestuurders en het management uitvoering aan het Ondernemingsplan en werkt samen met hen aan een nieuw Ondernemingsplan voor 2026-2029. Verder draagt hij/zij mede zorg voor -externe- vertegenwoordiging van de organisatie, participeert in netwerken en creëert kansen op het gebied van een sterk veranderende corporatiemarkt.

De procedure (sluitingsdatum: zondag 5 mei 2024)
Voor WonenBreburg begeleiden Monique de Vos en Sven de Jongh van Chasse Executive Search de zoektocht naar de nieuwe directeur-bestuurder (CFO). Sluitingsdatum voor de schriftelijke sollicitatie met motivatie en curriculum vitae (in PDF) is zondag 5 mei 2024  via info@chassesearch.nl.

Op de sollicitatie is het privacy statement van Chasse van toepassing. Meer informatie over het privacy statement leest u hier.

Een uitgebreid functieprofiel met nadere informatie over de functie-eisen, de context, de arbeidsvoorwaarden en de procedure is beschikbaar en op deze pagina te downloaden:

Download het volledig functieprofiel
Solliciteren tot: 05/05/2024