Benadering

Benadering


Chasse – Frans voor ‘jacht’ – is in 2008 opgericht en gespecialiseerd in Executive Search en Interim Management. Ook voor het ‘doorlichten’ van besturen en managementteams, het begeleiden van zelfevaluaties van Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen alsmede diversiteitsvraagstukken in de top worden de partners van Chasse ingeschakeld. Wij zijn er trots op dat al jarenlang circa 50% van de door ons geplaatste kandidaten vrouw is.

De partners van Chasse Executive Search onderscheiden zich door hun uitstekende kennis van relevante markten, door hun netwerken en door een ambachtelijke precisie in de uitvoering. Zij combineren deze met een pragmatische, transparante en no-nonsense aanpak. Door hun jarenlange search-ervaring zetten zij bovendien hun intuïtie in als belangrijk extra instrument bij het succesvol bemiddelen van sleutelposities.

De partners van Chasse voeren opdrachten van begin tot einde zélf uit. Chasse maakt geen gebruik van zogenaamde researchconsultants. Dit houdt in dat partners van Chasse tijdens een opdracht volledig ‘in control’ zijn en daarom snel kunnen schakelen.

Alle partners voeren zowel executive search-opdrachten in de (semi-)publieke sector als de financiële en zakelijke dienstverlening uit, hierbij gebruikmakend van elkaars ervaring.

Chasse staat voor:

  • Grondig voorbereide en betrokken opdrachtnemer.
  • Afronding opdracht binnen de overeengekomen planning.
  • Breed palet van kandidaten, van ‘usual suspects’ tot ‘wildcards’.
  • Duidelijke concrete en soms prikkelende begeleiding op basis van de vraagstelling.
  • Betrokken, positieve samenwerking en heldere communicatie over de voortgang.
 

“Serieus in ons werk, vrolijk in onze aanpak.”

Monique de Vos
Partner Chasse Executive Search