Chasse winnaar Executive Search Award 2021

By in , ,
Chasse winnaar Executive Search Award 2021

Op vrijdag 9 juli 2021 is de Talent naar de Top Executive Search Award 2021 uitgereikt aan Chasse Executive Search, omdat Chasse een aansprekend voorbeeld is voor bureaus die een bijdrage leveren aan diversiteit in de top.

Chasse Executive Search is door de Commissie Monitoring Talent naar de Top uit een voordracht van meerdere search bureaus de Executive Search Award toegekend.

Voor het kiezen van de aansprekende voorbeelden kijkt de Commissie onder andere naar een gelijkblijvend of stijgend percentage plaatsingen van vrouwen ten opzichte van het vorige jaar en de ‘Best Practices’ die de bureaus zelf aangeven. Volgens de Commissie laat Chasse Executive Search goede cijfers zien, met afgelopen jaar een behoorlijke stijging van (het aandeel) vrouwelijke plaatsingen. Daarnaast is Chasse zichtbaar op het thema diversiteit en is Chasse – via oprichter Monique de Vos – vanaf het begin op positieve wijze betrokken bij Talent naar de Top.

De Award is vrijdag 9 juli jongstleden uitgereikt aan Chasse tijdens de online presentatie van de Monitor Talent naar de Top 2020 in Capital C in Amsterdam.

Klik hier voor de video ‘Chasse Winnaar Talent naar de Top Executive Search Award 2021’.