Governance TV | Ferdi de Lange en Dorel Smits-Hoekstra

By in
Governance TV | Ferdi de Lange en Dorel Smits-Hoekstra

Wat is een perfecte Raad van Commissarissen? Toezichthouder Dorel Smits-Hoekstra en Ferdi de Lange (Chasse Executive Search) gaan gesprek met Najima Khan in een nieuwe aflevering van Governance TV dieper in op de samenstelling van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht. 

Dorel Smits-Hoekstra is een ervaren toezichthouder in de zorg. Stakeholderstrateeg Smits-Hoekstra ontwikkelt toekomstgerichte bedrijfsmodellen. Samen met bestuurders en ondernemers realiseert ze strategische allianties en slimme samenwerkingen. Haar specialisme is om hiervoor stakeholders intensief en actief bij de organisatie te betrekken. Dorel is tevens één van de sprekers op de Dag van het Commissariaat.

Ferdi de Lange is partner bij Chasse Executive Search. Daarnaast geeft De Lange trainingen in binnen- en buitenland en is hij lid van de Raad van Advies van Public Affairs-bureau WKPA te Amsterdam. Sinds januari 2019 is hij tevens lid van de Raad van Toezicht van het Netherlands Institute for Multiparty Democracy (NIMD).

Najima Khan is sinds 2017  verbonden aan Adriaanse van der Weel en richt zij zich onder andere op de rechtsgebieden algemeen bestuursrecht, privacy, subsidies en onderwijs. Tevens is ze NCD-lid.