Marrit Smit nieuwe partner Chasse Executive Search

By in ,
Marrit Smit nieuwe partner Chasse Executive Search

Per maandag 9 januari 2023 is Marrit Smit (47) gestart als nieuwe partner van Chasse Executive Search. Tot voor kort was Marrit directeur van Schola Medica. Schola Medica verzorgt de landelijke spoedzorgopleiding voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten in opleiding en hun opleiders. Daarnaast is Marrit lid van de Raad van Toezicht van Stichting Perined en lid van de Raad van Commissarissen van Vitaal Zorggroep. Eerder was Marrit werkzaam voor het Leids Universitair Medisch Centrum waar zij onder andere promoveerde en was zij lid van het bestuur van de beroepsvereniging van verloskundigen.

Marrit wordt de vierde partner van het in 2008 opgerichte Haagse executive search-bureau, waar voorts Monique de Vos, Sven de Jongh en Ferdi de Lange aan verbonden zijn en dat de top van zowel de private als de publieke sector bedient.

Monique de Vos, oprichter van Chasse: “Met haar ervaring als directeur, bestuurder en toezichthouder en kennis op het gebied van bedrijfskunde, leiderschap, verandermanagent, marketing en governance zal Marrit Smit een waardevolle aanvulling op ons team vormen.”

Marrit Smit: “Ik maak met overtuiging én plezier de stap naar Chasse Executive Search om vanuit de kennis en ervaring die ik als directeur, bestuurder en toezichthouder heb opgedaan organisaties te helpen bij het vinden van de beste match. De persoonlijke benadering en hands-on aanpak van Chasse past erg goed bij mij. Ik zie erg uit naar de samenwerking met de nieuwe collega’s en de toppositie van Chasse in de Nederlandse headhuntersmarkt verder uit te bouwen.”